top of page

Perhekoti Oljenkorsi

Perhekoti Oljenkorsi toimii Orimattilassa, Sammaliston kylässä. Neliöitä kodissa on noin 450. Lisäksi pihalla on pihamökki ja askartelutila/varastorakennus. Maatilan pihapiiri luo erinomaiset mahdollisuudet luoviin leikkeihin.

Oljenkorren vanhemmat

Perhekoti Oljenkorren vanhemmat ovat Heidi ja Ari Ojanen.

Heidi on toiminut lastensuojelualalla ja perhekotiäitinä yli 30 vuotta vuotta. Heidillä on työkokemusta ammatillisesta perhekotitoiminnasta, pienryhmäkodista, perhetyöstä sekä koulukodista. Hän on toiminut myös Pride-kouluttajana ja sijaisvanhempien vertaistukiohjaajana.

Koulutukseltaan Heidi on sosionomi (AMK) sekä nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja. Heidillä on kokemusta ja koulutusta taidelähtöisten menetelmien käytöstä lasten ja nuorten kanssa sekä valokuvaterapiakoulutus. Heidi toimii myös perhekodin vastuuhenkilönä. 
 

Ari on toiminut perhekodin isänä yli 30 vuotta. Koulutukseltaan Ari on maatalousteknikko. Ari on käynyt Pride-koulutuksen ja osallistunut myös useisiin muihin sosiaalialan koulutuksiin.

Heidillä ja Arilla on viisi aikuista biologista lasta, jotka kaikki osallistuvat perhekotiyhteisön arkeen ja toimintaan.

bottom of page